Kategorier

Hem

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev

left banner

Huawei Switch CE5810-24T4S-EI
  • Huawei Switch CE5810-24T4S-EI

Huawei Switch CE5810-24T4S-EI

29 741,00 kr
Exkl. moms
Kvantitet

offer

CE5800 switchar kan arbeta med CE12800 switchar för att bygga elastisk, virtualiserade, högkvalitativt som uppfyller kraven i cloudcomputing datacenter.

CE5800 ger hög densitet och GE-tillgång för att hjälpa företagen att bygga ett skalbart datacenter/ nätverksplattform för cloud computing. De kan också användas som aggregering eller accessväljare för företagande i campusnätverk.

Den ger 48 x GE linjehastighet vilket gör expansion av framtida datacenter lätt.
Det är en GE-switch som kan ge 40 GE upplänkCE5810 har 24 x GE-portar som kan flexibelt användas i rack med olika serverporttäthet för att möta olika kablage krav på datacenter teknikrum.

Den har ett  stacksystem med 16 medlemsswitchar  och som har högst 768 x GE åtkomstportar som ger hög densitet/servertillgång i ett datacenter. Multipla växlar i ett stapelsystem som är virtualiserad i en logisk enhet, vilket gör det möjligt att bygga ett skalbar och enkelt att hanterat datacenternätverk. Ett plat-stacksystem separerar styrplanet från dataplanet. Detta eliminerar risken för punktfel och kraftigt förbättrar systemets tillförlitlighet. CE5800 switchar kan använda antingen 10 GE eller 40 GE-portar som stack hamnar. En stack-system kan fastställas med switchar i samma rack, olika ställningar eller över långa avstånd.

CE5800 stöder Super Virtual Fabric (SVF), vilket kan virtualisera flera homogena eller heterogena fysiska växlar till en logisk omkopplare för att förenkla nätverkshantering och förbättra tillförlitligheten.
SVF genomför vertikal förlängning av heterogena växlar och virtualiserar flera blad växlar till avlägsna kort i ryggraden, vilket gör det lättare att installera kablar och utrustning för att hantera enheter. CE5810 fungerar som bladbrytare. Huaweis SVF är först i branschen att genomföra lokala vidarebefordran av bladväxlar när horisontell trafik sker och är mainstreamtrafik i ett datacenter. SVF förbättrar spedition, effektiviteten och minskar nätverksfördröjning

Huawei
CE5810-24T4S-EI (02356879)
10 objekt

 

                

sale